Intresseanmälan

Hur ofta och varför ska jag förnya min intresseanmälan?
Inom 6 månader efter registrering ska du förnya din intresseanmälan. Därefter är den giltig ytterligare 6 månader. Anledningen är att vi ska ha ett aktuellt intressentregister.
 
Kan jag bevaka lediga lägenheter?
Ja, om du loggar in på Mina Sidor och klickar på "Intresseanmälan lägenhet" kan du välja om du vill ha bevakning via mail. Det är viktigt att dina uppgifter stämmer för att vi ska kunna leverera din bevakning. En del mailadresser har ett spamskydd som gör att mailen automatiskt hamnar i papperskorgen. Kommer inte mailet fram så kontrollera om du behöver ändra dina inställningar för mail från oss. Observera att detta endast är en bevakningstjänst, inte ett erbjudande. När du får bevakningsmeddelande från oss är det din egen uppgift att boka dig för den lägenhet du finner intressant. Det gör du enklast via Mina Sidor men du kan även göra det via vår kundtjänst på telefonnummer 046-28 73 100.
 
Kan jag stå i "passiv kö"?
Ja, du anmäler intresse för lediga lägenheter först då det passar dig att flytta. Tänk på att förlänga din intresseanmälan inom 6 månader.
 
Kan jag överlåta min intresseanmälan?
Nej, din intresseanmälan är personlig.