Ny VD i KKB

Mikael kommer närmast från Wihlborgs och innan dess har han haft tjänster på både Midroc och Vasakronan. Mikael har gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen. Han har arbetat med bostäder och lokaler både i offentlig och privat sektor. Denna kombination av erfarenheter kommer vara till stor nytta i rollen som VD för KKB/KKL.

 

-Christian Lindblom ordförande i styrelsen:

Jag ser mycket fram emot att samarbeta med Mikael. Hans kombinerade erfarenheter av både lokaler, bostäder samt offentlig-privat sektor gör honom ytterst lämplig i rollen som VD. Vi kommer att ha högt tempo i byggandet de kommande åren och då kommer Mikaels djupa kompetens, noggrannhet och erfarenhet att väl komma till pass i rollen som samhällsbyggare i Kävlinge.

 

- Mikael Strand:

Jag är fylld av förväntan inför alla de möjligheter som rollen innebär och ser fram emot att vara med och ta nästa steg i KKBs utveckling nu när kommunen slagit in på en mer offensiv och tillväxtorienterad väg, säger Mikael Strand. Jag ser också fram emot att arbeta tillsammans med många nya kompetenta kollegor, styrelse och kunder.

 

 

För mer information kontakta:

 

Christian Lindblom KKB:s styrelseordförande tel. 0709 - 61 14 42