Viktig information till dig som söker lägenhet

Erbjudande via e-post

Du som söker lägenhet kan, när du registrerar dig, välja om du önskar bli kontaktad via e-post eller vanlig post.

Om du väljer att bli kontaktad via e-post är det viktigt att du alltid har en aktuell e-postadress registrerad. I det fall vi skickar erbjudande på sökt lägenhet har du en viss svarstid på dig. Hör vi inte ifrån dig inom svarstiden så förlorar du ködatumet på din intresseanmälan och hamnar sist i vår bostadskö.

För att inte riskera att e-post från oss hamnar i din skräppost istället för i din inkorg, kan du lägga till noreply@kkb.se som betrodd användare i ditt e-postprogram.

Erbjudande på ledig lägenhet syns även på Mina Sidor när du är inloggad. Där lämnar du även ditt bindande besked Ja/Nej, efter att du varit och tittat på lägenheten som du fått erbjudande på.

När du registrerat en e-postadress kan du förutom erbjudande för visning även ha bevakning av lediga lägenheter och få annan viktig information av oss via e-post.

 

Styrka inkomstuppgifter

Om vi ber dig styrka din inkomst efter tagen kreditupplysning, går den sökta lägenheten vidare till nästa i kön. Du kan även själv lämna in dina inkomstuppgifter när din plats på sökt lägenhet är mellan 1-20.

 

Förnya din intressanmälan minst var sjätte månad

Tänk på att din intresseanmälan avregistreras om du inte förnyar den i tid. Det sker med automatik och kan inte återställas. Du förnyar den genom att logga in på MIna Sidor. När du är inloggad ser du vilket datum den senast måste förnyas igen, förnya den gärna tidigare så du inte missar det.

 

Välkommen att kontakta vår Kundtjänst på telefon 046-287 31 00 om du har några frågor!