Hyresinbetalning

Din månadshyra ska betalas i förskott – senast den sista vardagen i månaden ska hyran vara betald. Vi erbjuder flera olika betalningssätt, men betala gärna via autogiro, e-faktura eller Kivra.

Autogiro: Med Autogiro behöver du inte tänka på att betala dina månatliga räkningar. Pengar dras automatiskt från ditt konto, så du kan slappna av och lita på att allt blir betalt i tid.

E-faktura: E-fakturor är smidiga digitala fakturor som skickas direkt till din internetbank. Det sparar tid och gör det superlätt att betala dina räkningar online.

Kivra: Kivra är som din digitala brevlåda. Du får dina fakturor och viktiga dokument där i stället för i fysisk form, vilket gör det enklare att organisera och hantera din post.

Vad händer om jag är sen med hyran?

Ibland kan du hamna i en situation där du inte kan betala din hyra. En försenad eller utebliven hyresbetalning kan leda till att du i längden förlorar ditt hyreskontrakt. KKB samarbetar med Visma Amili AB om inkassohantering. Det innebär att det är Visma som hjälper dig med ärenden som gäller för sent betalda hyror och andra fakturor. När du har fått inkassokrav från Visma ska du kontakta dem för att få eventuella uppgörelser om uppskov eller avbetalningsplaner. Om du kontaktar KKB kommer vi att hänvisa dig till Visma. Det är även till Visma som du då ska betala din skuld. Du kan alltså inte reglera din skuld via KKB:s bankgiro eller genom att kontakta oss på KKB.

Du hittar mer information på Visma Amili AB, här.

Du når Visma här:

Telefon: 0771 – 23 24 11 (mellan 08.00 – 18.00)

E-post: bostadskr@amili.se 

Ung kvinna står i kök