Om oss

KKB Om oss, en blå port

KKB Fastigheter AB är den största fastighetsägaren i kommunen och ägs av Kävlinge kommun. Vi arbetar för att hela kommunen ska vara attraktiv plats att leva och bo på, där alla känner sig välkomna. Det gör vi dels genom att öka antalet bostäder, men också genom att medverka till en trygg och levande stadsmiljö, en välfungerande handel och en god infrastruktur. 

KKL Fastigheter AB ägs av Kävlinge kommun. KKL äger och förvaltar flertalet förskolor, skolor, idrottshallar och andra samhällsnyttiga fastigheter inom Kävlinge kommun. Det nya kommunhuset, Harjagersbadet och Tolvåkerskolan är de senast byggda fastigheterna. Vi är stolta över att bidra till samhällsutveckling och god miljö för alla som har Kävlinge som bas för boende, arbete eller fritid.

Våra bolags ca 45 medarbetare är alla anställda i KKB, men sköter båda bolagen. De flesta av oss jobbar nära våra kunder ute i våra bostadsområden eller samhällsnyttiga fastigheter. På huvudkontoret finns cirka 20 medarbetare som arbetar med bland annat projektutveckling, ekonomi, administration och kundservice.

Läs gärna mer om KKB och KKL genom att klicka på pilen invid rubriken Om oss.

Bild på medarbetare i KKB

Fastad av en förskola